+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning

Kolobežka Mibo GT Split Limitovaná edícia + brašna na riadidlá zadarmo

Kolobežka Mibo GT Split Limitovaná edícia + brašna na riadidlá zadarmo

Katalogové číslo: 11773|Značka: Mibo

Perfektná cestovná kolobežka, ktorú možno veľmi ľahko prevážať v rozloženom stave. Vhodná pre deti od 15 rokov a dospelých do výšky postavy 200 cm. Vďaka veľkosti kolies 26/20 je ideálna aj pre veľmi dlhé jazdy a uspokojí aj najnáročnejších kolobežkárov.

vypredané

Tento tovar bol 06.08.19 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Mibo GT Split Limitovaná edícia + brašna na riadidlá zadarmo:

Perfektná cestovná kolobežka, ktorú možno veľmi ľahko prevážať v rozloženom stave. Vhodná pre deti od 15 rokov a dospelých do výšky postavy 200 cm. Vďaka veľkosti kolies 26/20 je ideálna aj pre veľmi dlhé jazdy a uspokojí aj najnáročnejších kolobežkárov.

Farba: čierna

Limitovaná edícia pridáva navyše zadarmo veľmi praktickú vodotesnou tašku značky Ortlieb Ultimate 6S v cene 74 EUR, ktorá je farebne zladená so žltými polepy MIBO, ktoré sú jedinečné len pre túto sériu.

Jednoduchá montáž po zakúpení:
Vďaka preciznosti výroby, stačí na kolobežku po vybalení z kartónu len nasadiť kolesá a riadidlá. Dotiahnuť a následne ihneď vyraziť na prvú jazdu!

Model je GT Split je naozajstný univerzál, vhodný pre dlhé jazdy a zároveň je vďaka patentovanému skladaciemu mechanizmu veľmi skladný.
Kolobežky MIBO sú vhodné nielen pre pretekárov, ale pre všetkých, ktorí majú radi rýchlu jazdu na kvalitnú kolobežke. Ručne vyrábaný oceľový rám zaisťuje vynikajúce jazdné vlastnosti a perfektný prenos odrazové sily. Kolobežke je pri výrobe venovaná veľká starostlivosť a všetko je vyladené do najmenšieho detailu. Praktický stojan, ktorý možno pohodlne sklápať nohou, je už súčasťou kolobežky, čo u iných výrobcov nie je obvyklé. Pevné dvojstenné ráfiky a priamy výplet je zárukou kvalitného prenosu síl na vozovku bez zbytočných strát. Samozrejmosťou sú kvalitné ložiskové náboje. Veľmi účinné brzdy Shimano sa bežne používajú v cyklistike. Nízka výška nášľapu zaisťuje pohodlie pri jazde. Skrátka, kolobežku MIBO Split musí mať každý správny kolobežkárov!

Krátko z histórie značky:
Značka MIBO sa pýši dlhoročnou tradíciou. Břetislav Michálek, hlavna osoba firmy, založil značku už v roku 1998, ale sám začal opravovať a vyrábať kolobka už od roku 1968. Čo samo o sebe svedčí o isté znalosti remesla. MIBO stále pokračuje v pôvodnej ručnej "garážové výrobe", ktorú už dnes nepoužíva prakticky takmer žiadny iný výrobca, pretože je pre nich príliš zložitá a časovo náročná. MIBO má svoje vlastné strojárov, zváračov, mechaniky, ktorí každú kolobežku veľmi starostlivo, s presnosťou na milimetre, konštruujú od začiatku až do konca.
Všetky ich kolobežky majú typický originálny vzhľad - hranatý, ostrý profil, prehnuté stúpadlo, rovnako tak i krk.
Vďaka tomuto osobnému prístupu k výrobe každého kusu sú kolobežky naozajstným unikátom a kto raz so značkou MIBO začne, už potom sa od nej nedokáže odlúčiť.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Kolobežka Kickbike Cruise Max 20

Úplne perfektná kolobežka pre pohodlnú jazdu v meste i na dlhšie Jazdy. Netypický tvar riadidiel zaisťuje komfortné držanie, ktoré
skladom (1 ks)
507,80
varianty
výhodnějšie o 1%
doprava zadarmo

Kolobežka Mibo GT Split

Perfektná cestovná kolobežka, ktorú možno veľmi ľahko prevážať v rozloženom stave. Vhodná pre deti od 15 rokov a dospelých
do 3-5 dnů
584,50
varianty
doprava zadarmo
Predĺžená záruka