+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning Kolobežky pre šport veľkosť kolies do 20/20

Kolobežka Mibo Express farba podľa vlastného výberu

Kolobežka Mibo Express farba podľa vlastného výberu

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12617|Značka: Mibo

Veľkosť kolies 20/20" predurčuje kolobežku k stabilnej a rýchlej jazde. Zároveň je vhodná aj pre ľahký terén. Určená deťom od 12 rokov a dospelým do výšky postavy 200 cm. Nosnosť 150 kg.

vypredané

Tento tovar bol 05.10.21 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Mibo Express farba podľa vlastného výberu:

Veľkosť kolies 20/20" predurčuje kolobežku k stabilnej a rýchlej jazde. Zároveň je vhodná aj pre ľahký terén. Určená deťom od 12 rokov a dospelým do výšky postavy 200 cm. Nosnosť 150 kg.
Cena zahŕňa individuálnu farbu podľa vlastného výberu zo vzorkovníka RAL. Možno kombinovať inú farbu rámu a vidlice. Max. 2 farby.
Doba realizácie je cca 7-14 dní podľa vyťaženia lakovne.
Kolobežku je nutné zaplatiť vopred prevodom na účet alebo platbou online platobnou kartou.
Takto upravený tovar na želanie nemožno vrátiť v 14 dňovej lehote.
Pri výbere podľa vzorkovníka je nutné počítať s možnou odchýlkou ​​zobrazovacieho zariadenia (monitora). Ideálne je vzorkovník vidieť fyzicky v jakkékoliv predajni farieb a lakov, standartizovaný vzorkovník RAL.


Jednoduchá montáž po zakúpení:
Vďaka precíznosti výroby stačí na kolobežku po vybalení z kartónu len nasadiť kolesá a riadidlá. Dotiahnuť a následne ihneď vyraziť na prvú jazdu!
Ručne vyrábaný oceľový rám zaisťuje vynikajúce jazdné vlastnosti a perfektný prenos odrazové sily. Kolobežke je pri výrobe venovaná veľká starostlivosť a všetko je vyladené do najmenšieho detailu. Praktický stojan, ktorý možno pohodlne sklápať nohou je už súčasťou kolobežky, čo u iných výrobcov nie je obvyklé. Pevné dvojstenné ráfiky a priamy výplet je zárukou kvalitného prenosu síl na vozovku bez zbytočných strát. Samozrejmosťou sú kvalitné ložiskové náboje. Veľmi účinné brzdy Shimano sa bežne používajú v cyklistike. Nízka výška nášľapu zaisťuje pohodlie pri jazde. Patentovaný skladací mechanimus, vďaka ktorému je zloženie a rozloženie kolobežky otázkou niekoľkých sekúnd. Predné a zadné kolesá s rozmerom 20 " zaisťujú rovnomerné rozloženie síl pri brzdení, čím kolobežka nemá vzadu tendenciu" ostreľovať ".

Krátko z histórie značky:
Značka MIBO sa pýši dlhoročnou tradíciou. Břetislav Michálek, hlavna osoba firmy, založil značku už v roku 1998, ale sám začal opravovať a vyrábať kolobka už od roku 1968. Čo samo o sebe svedčí o isté znalosti remesla. MIBO stále pokračuje v pôvodnej ručnej "garážové výrobe", ktorú už dnes nepoužíva prakticky takmer žiadny iný výrobca, pretože je pre nich príliš zložitá a časovo náročná. MIBO má svoje vlastné strojárov, zváračov, mechaniky, ktorí každú kolobežku veľmi starostlivo, s presnosťou na milimetre, konštruujú od začiatku až do konca.

Všetky ich kolobežky majú typický originálny vzhľad - hranatý, ostrý profil, prehnuté stúpadlo, rovnako tak i krk.

Vďaka tomuto osobnému prístupu k výrobe každého kusu sú kolobežky naozajstným unikátom a kto raz so značkou MIBO začne, už potom sa od nej nedokáže odlúčiť.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Kolobežka Yedoo Steel S2016

Ideálne kolobežka do mesta aj na občasné výlety, vhodná pre jazdcov od výšky postavy 150 cm.
do 3-5 dnů
315,60
varianty
výhodnějšie o 7%
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka Yedoo Dragstr

Kolobežka Yedoo Dragstr je univerzálna kolobežka pre všetky terény. Model Dragstr sa pýši nielen elegantným dizajnom, ale aj váhou
do 3-5 dnů
465,60
varianty
výhodnějšie o 6%
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka Kostka Twenty MAX (G6)

Kolobežka KOSTKA Twenty Max (G6) pre dospelých s kolesami 20/20 vyniká svojou univerzálnosťou. Najlepšie sa hodí na dlhšie či
skladom externý sklad (>5 ks)
453,80
varianty
doprava zadarmo