+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning Kolobežky pre šport veľkosť kolies 26/20

Kolobežka Kostka Tour Max G5

Kolobežka Kostka Tour Max G5

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 11495|Značka: Kostka

Či už vyrazíte na pohodovú prechádzku po okolí, alebo budete odraz za odrazom smerovať za vzdialenými cieľu, Kostka Tour Max, kolobežka na turistiku, vám zakaždým sprostredkuje nezabudnuteľný zážitok. Pri kolobehu spoznáte svet z netušených uhlov.

vypredané

Ospravedlňujeme sa, ale bohužiaľ tento tovar nie je možné zaslať na Slovensko.

Tento tovar bol 11.05.21 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

40+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Hodnotenie1
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Kostka Tour Max G5:

Či už vyrazíte na pohodovú prechádzku po okolí, alebo budete odraz za odrazom smerovať za vzdialenými cieľu, Kostka Tour Max, kolobežka na turistiku, vám zakaždým sprostredkuje nezabudnuteľný zážitok. Pri kolobehu spoznáte svet z netušených uhlov. Tak nastupovať, vyrážame!

Akonáhle sa prvýkrát odrazíte, vynikajúce jazdné vlastnosti tejto turistickej kolobežky pre dospelých vám ihneď prirastú k srdcu (alebo k nohe). Kolobežka KOSTKA TOUR MAX si vás na prvý dobrú získa svojou perfektnou ovládateľnosťou a stabilitou, a to aj pri vyšších rýchlostiach. Tieto prednosti vychádzajú z inovovanej prednej vidlice a geometria rámu, ktorú sme ladili tak dlho, až sme ju vyladili k dokonalosti.

Aby ste s gráciou profrčeli i ľahkým terénom, disponuje kolobežka 26 "predným kolesom, ktoré ľahšie prekonáva nerovnosti. O úplne presné vedenie jazdnej stopy sa zase postarajú plášte Schwalbe Marathon Racer, ktoré najlepšie priľnú k hlaďoučkému asfaltu, avšak nepohrdnú ani polňačkou či lesnou cestou.

V rámci zvýšenia vášho pohodlia sme túto kolobežku pre voľný čas a výlety postavili na zúžené koncepciu rámu a vidlíc, založené na 65mm nábojoch. Tento počin zabraňuje kontaktu odrazové nohy s kolobežkou, čo pozitívne ovplyvňuje celkový jazdný komfort. Za efektívnu, rýchlu a pohodlnú jazdou zase stojí dvojkomorové ráfiky Dragon s nerezovým výpletom a náboje Kocka HK 6524 RS na priemyselných ložiskách.

Raz za čas určite zavadíte nášlapom kolobežky o nejaký ten hrboľ, tomu sa skrátka vyhnúť nedá ... Aby sme v týchto kolíznych situáciách ochránili samotný rám, a predĺžili tak jeho životnosť, opatrili sme spodnú stranu nášľapu špeciálnymi zvary a výstuhou, ktorá zároveň zvyšuje tuhosť kolobežky .

Každá jazda raz končí ... Až teda budete chcieť zastaviť, dopomôžu vám k tomu vždy účinne a spoľahlivo kvalitné véčkovej brzdy Shimano 4000.

Kolobežka TOUR MAX je rodený turista, ktorý rád vyráža na dlhšie výlety, ale rozhodne sa nebude nudiť ani na krátke prechádzke po okolí. Táto kolobežka s nafukovacími kolesami pre dospelých vám bude verným spoločníkom na asfalte aj nespevnených cestách, a čo je hlavné, zažijete s ňou fúru skvelej zábavy, ktorá vás nikdy neomrzí.

Výška: 960 mm
Dĺžka: 1720 mm
Hmotnosť: 9.0 Kg
Nosnosť rámu: 150 kg
Veľkosť predného kolesa: 26 "
Veľkosť zadného kolesa: 20 "
Svetlosť nášľapu: 50 mm
Dĺžka nášľapu: 420 mm
Rázvor kolies: 1150 mm
Šírka riadidiel: 620 mm

Brzdy: Shimano 4000
Náboje: KOSTKA HK 6524 RS
Obutie: Schwalbe Marathon Racer
Ráfiky: Dvojstenné - DRAGON
Predstavec: KOSTKA SK 2822 S
Riadidlá: KOSTKA FBH 620-50 Al
Vidlica: Pevná 26 "- 65mm
Ložiská: (Náboje) NTN Japan (Priemyselná)
Hlavové zloženie: A-Head
Madla: Tvrdená pena
Lúče: Nerezové
Duša: Autoventil
Zátky riadidiel: Plastové odrazové

Hodnotenie

Priemerné hodnotenie 100% podľa 1 recenzií

Naše recenzie sú overené na základe zaslania dotazníka emailom po nákupe priamo našim zákazníkom, ktorý nám vyplní.

Avatar

100%

31.05.2018

Je to moje druhá koloběžka - po 40.letech !!! Jezdí perfektně. Mohla by mít o trochu větší "světlost", ale i to jsem už na nerovnostech vychytal.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Kolobežka Mibo GT - Gran Turismo

Zrodila sa kolobežka. Je vlastne rovnaká a pritom úplne iná, ako ostatné kolobežky. Dostala meno Gran Turismo, ale všetci
do 4-6 dnů
550,00
varianty
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G6)

Najobľúbenejšie turistická Kolobežka KOSTKA TOUR MAX (G6) pre dospelých s kolesami 26/20, ktorá aj napriek svoju univerzálnosť nestráca svoj
skladom (1 ks)
459,00
varianty
výhodnějšie o 3%
doprava zadarmo

Kolobežka Kickbike Sport G4

Sport G4 je dlhodobo najobľúbenejší model kolobežky Kickbike, a to pre svoju všestrannosť a široké využitie. Ideálny vstupný model
do 3-5 dnů
352,30
varianty
výhodnějšie o 23%
doprava zadarmo

Kolobežka Kickbike Cruise Max 20

Úplne perfektná kolobežka pre pohodlnú jazdu v meste i na dlhšie Jazdy. Netypický tvar riadidiel zaisťuje komfortné držanie, ktoré
skladom (1 ks)
336,00
varianty
výhodnějšie o 35%
doprava zadarmo

Kolobežka Kickbike Cruise Max 20T

Ideálna športová kolobežka do mesta aj terénu. Ľahký hliníkový rám, jednoduchá riadidlá a balónové plášťe zaručujú skvostné povození na
do 2-4 dnů
328,10
varianty
výhodnějšie o 36%
doprava zadarmo