+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning veľkosť kolies 28/20 +

Kolobežka Kickbike Safari

Kolobežka Kickbike Safari

-8%
AKCIA
Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12006|Značka: Kickbike

Limitovaná edícia 25 rokov výročia značky Kickbike. Univerzálna kolobežka pre jazdu v meste i na dlhé výjazdy. Netypický tvar riadidiel zaisťuje komfortné držanie, ktoré uvoľňuje chrbtové svalstvo a tým posúva jazdu na úplne novú úroveň.

vypredané

Tento tovar bol 02.03.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Kickbike Safari:

Limitovaná edícia 25 rokov výročia značky Kickbike. Univerzálna kolobežka pre jazdu v meste i na dlhé výjazdy. Netypický tvar riadidiel zaisťuje komfortné držanie, ktoré uvoľňuje chrbtové svalstvo a tým posúva jazdu na úplne novú úroveň. Tuhý hliníkový rám s integrovaným hlavovým zložením zaisťuje perfektný odraz a skvelé vedenie kolobežky. Kotúčové brzdy majú skvelý brzdný účinok aj za nepriaznivého počasia.

Treková kolobežka s kolesami 28x20" s diskovými brzdami a cestovnými riadidlami na výlety všetkého druhu.
Táto kolobežka z dielne fínskeho Kickbike bola vytvorená špeciálne k výročiu 25 rokov značky a pripomína staré časy z deväťdesiatych rokov minulého storočia, kedy na kolobežkách jazdilo len pár ľudí. Pre radosť a ten pocit, že môžu dôjsť kamkoľvek. Ďalej a po neznámych cestách.
SAFARI je treková kolobežka na výlety všetkého druhu. Asfalt, polňačka, šotolina, štrk, lesná cesta, sem tam koreň. To všetko zvládne.
Vybavená je pevnou hliníkovou vidlicou a diskovými mechanickými brzdami Shimano. Trekové predurčenie kolobežky vyžaduje aj kvalitné obutie, ktoré obstarávajú plášte Schwalbe Marathon Racer.
Čo vás možno na prvý pohľad zarazí, sú riadidlá. Nie sú rovná, ale divne prehnutá. Prečo? Jedná sa o cestovné riadidlá preverená tými najnáročnejšími koloběžkovými expedíciami typu prejazd USA, Tour de France a Giro d'Italia na kolobežke pod. Kolobežkárov umožňujú držať vzpriamený postoj, teda odpadajú nepríjemné bolesti šije a chrbta pri dlhších výletoch.
Pre výlety s batožinou je predná vidlica vybavená otvormi pre uchytenie predného nosiča. A samozrejmosťou sú tiež blatníky, ktoré sú, rovnako ako u väčšiny Kickbike, súčasťou balenia kolobežky. Nemusíte je teda kupovať zvlášť.
Kolobežka je k dispozícii v červenej farbe s parádnym retro plechovým štítkom na hlavové trubke, ako ostatne velí tradícia veľkých cyklistických značiek.
SAFARI je kolobežka pre tých, ktorí nikdy nevyrastú zo svojich chlapčenských a dievčenských rokov. Pre tých, ktorí sa nevzdávajú svojich snov a ešte stále píšu svoj príbeh. Je čas vyraziť. Ďalej a do neznáma. Tak ako kedysi Hannu, Alpo a ďalšie legendy koloběžkového športu ...

Prečo SAFARI?
V deväťdesiatych rokoch minulého storočia, kedy na kolobežkách jazdilo len pár šialencov, sa majiteľ Kickbike Hannu Vierikko a jeho kolegovia Alpo Kuusisto, Tommi Salin, Ville Vickholm a ďalšie vydávali na výlety všetkého druhu.
"Kolobežky boli pre nás vtedy preteky, kedy ste sa pokúšali prejsť tým ostatným a nechať je ďaleko vzadu," hovorí Alpo Kuusisto, vtedajší spolumajiteľ Kickbike. "Na jeseň naopak, sme sa vydávali na výlety, ktorých cieľom bolo ísť pospolu a na konci si dať saunu a pár pív. Boli to krásne akcie, ktorým sme hovorili "safari." Pri jednej takejto akcii v roku 1994, v rovnakom roku, kedy bol založený Kickbike, sme začali premýšľať o Safari s veľkým "S." Jet ďalej, po neznámych cestách. A to sme aj urobili. "
Alpo, Hannu a ďalšie Fíni v deväťdesiatych rokoch vyrazili najprv do Švédska, potom z Helsínk do Benátok, na Gibraltár, mnohokrát prešli Alpy a ďalšie hory tam a zase späť. Potom Južnú Ameriku, Spojené štáty a tak ďalej. Na ťažko. Len oni, kolobežka a pár vecí so sebou. SAFARI!
"Neboli to prvé koloběžkové výlety, neboli, najťažšie, ani najšialenejšie, ale pre nás boli jednoducho najkrajšie," uzatvára príbeh o SAFARI Alpo Kuusisto, najlepšie dištančné kolobežkárov všetkých čias.
Na počesť oným časom prináša Kickbike kolobežku, s ktorou sa môžete vydať ďaleko. Kamkoľvek. Spoľahlivú kolobežku s dobrými brzdami, ktoré Fíni pred dvadsiatimi piatimi rokmi pri zjazdoch nekonečných alpských priesmykov tak zúfalo postrádali. Kolobežku s cestovnými riadidlami, ktoré možno vyzerajú divne, ale ktoré preverili tie najšialenejšie koloběžkové expedície - Tour de France, Paris- Roubaix, Girod d'Italia. Na výlety všetkého druhu naozaj fungujú.
SAFARI je kolobežka pre tých, ktorí nikdy nevyrastú zo svojich chlapčenských a dievčenských rokov. Zo svojich snov. Pre tých, ktorí žijú svoj príbeh ...

Ako všetky modely značky Kickbike je kolobežka dodávaná vrátane blatníkov a stojana v cene.

Rám: hliníkový rám MAX 20
Vidlica: pevná krosové, hliníková
Riadidlá: cestovné, šírka 56 cm
Stúpadlo: vyššia nášľap 9 cm, nižšie nášľap 6cm
Svetlosť: vyššia nášľap 6cm, nižšia nášľap 4cm
Váha: 9,5 kg bez blatníkov
Nosnosť: 120 kg

História kolobežky z Fínska:
Kolobežky Kicbike pochádza z dielne bývalého kardiochirurga, famózneho orientačného bežca a milovníka jazdy na fínskej ledoběžce Hannu Vierikka. Aby si zabezpečil možnosť trénovať aj v letnej sezóne tak si niekedy okolo roku 1991 zostrojil svoju prvú kolobežku. Čím do budúcna odštartoval veľmi úspešnú cestu koloběžkovým svetom. V priebehu rokov sa Hannu cez prelomový Kickbike Milenium Racing, prvý sériovo vyrábanú kolobežku s pomerom koleso 26 "x16", prepracoval až k dnešnému stavu, kedy ponúka celkom trinásť modelov kolobežiek pre rôzne použitie. Kolobežky majú svoj typický dizajn, ktorý je zhodný pre všetky modely, kedy je rámová trubka ohnutá z jedného dielu a je na ňu navarená iba hlavová trubka, stúpadlo a zadnej vidlice. Jednoduché a zároveň geniálne ... Úspešná konštrukcie preverená státisícmi kilometre jazdy. Navyše od roku 2007 je kompletne celá serie MAX vyrábaná z hliníka. Čo samozrejme zaisťuje nekompromisný tuhosť a ľahkosť rámu. Pre zachovanie priaznivej ceny zostala aj oceľová serie G4.
Zakúpením kolobežky Kickbike sa tiež podieľate na vytváraní tohto úžasného príbehu. Preto táto kolobežka nesmie chýbať v stajni žiadneho správneho kolobežkárov.

Kolobežka Kickbike Safari - súbory k stiahnutiu:

25 let Kickbike - IMAGE BOOK

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Kolobežka Yedoo Wolfer RS

Extrémna verzia vrcholného modelu Wolfer ďalej posúva hranice uskutočniteľný. Ideálne proporcie, špičkový dizajn, súťažné konštrukčné úpravy a široké možnosti
do 3-5 dnů
731,80
varianty
výhodnějšie o 3%
doprava zadarmo
Predĺžená záruka

Kolobežka Kickbike Sport Max 20

Ľahká hliníková allround kolobežka SPORT MAX sa vracia! Kedysi veľmi obľúbená treková kolobežka je späť.
do 3-5 dnů
474,60
varianty
výhodnějšie o 23%
doprava zadarmo

Kolobežka Kostka Travel Max (G6)

S kolobežkou KOSTKA Travel Max (G6), na šport a turistiku budete ľahko brázdiť cesty s nevídanou ľahkosťou a ak
skladom externý sklad (>5 ks)
519,00
doprava zadarmo