+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre Mushing

Kostka Tour Max Fold Dog (G5) Mystic Grey

Kostka Tour Max Fold Dog (G5) Mystic Grey

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12462|Značka: Kostka

Kolobežka pre psa a jeho pána. S kolobežkou KOSTKA TOUR MAX FOLD DOG si vy aj váš štvornohý parťák užijete nadmieru skvelej zábavy. V pohybe, v prírode, vo svojom živle.

vypredané

Ospravedlňujeme sa, ale bohužiaľ tento tovar nie je možné zaslať na Slovensko.

Tento tovar bol 26.01.21 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kostka Tour Max Fold Dog (G5) Mystic Grey:

Kolobežka pre psa a jeho pána. S kolobežkou KOSTKA TOUR MAX FOLD DOG si vy aj váš štvornohý parťák užijete nadmieru skvelej zábavy. V pohybe, v prírode, vo svojom živle.
Je dodávaná vrátane vodítka a amortizérom, takže stačí hafana zapriahnuť a môžete vyraziť za zážitkami. Uvidíte, že akonáhle do toho vy váš štvornohý priateľ s chuťou šliapnete, už nebude chcieť venčiť inak.
A najlepšie na tom všetkom je, že sa nemusíte obmedzovať len na priľahlé okolie. Kolobežku KOSTKA TOUR MAX FOLD DOG totiž môžete behom pár chvíľ zložiť, naložiť do auta a vyraziť aj za vzdialenejšími cieľmi.
Keďže má táto skladacia kolobežka veľké kolesá, ktoré sú obuté do terénnych plášťov, dokonale sa s ňou vybláznite predovšetkým na poľných a lesných cestách. Pre lepšie prejazd terénom disponuje vymedzovacím krúžkom, ktorý zvyšuje svetlú výšku nášľapu. Čas od času napriek tomu k nejakej tej kolíznej situácii dôjde, preto sme spodná časť rámu vybavili špeciálnymi zvary, ktoré kolobežku chráni proti oderu, a navyše zvyšujú jej celkovú tuhosť. Súhrn týchto prvkov robí z modelu TOUR MAX FOLD DOG perfektný skladací kolobežku do terénu pre dospelých.
Vďaka zúžené koncepcii rámu a vidlíc do toho budete môcť bezpečne poriadne šliapnuť. A aby bol každý váš odraz vždy dokonale efektívne, sú kolesá kolobežky (26/20) osadená nábojmi Kocka HK 6524 RS, vyvinutými priamo na účely kolobehu. Až to rozbehnete natoľko, že budete chcieť trochu ubrať plyn, alebo sa vám splaší pes, môžete sa obrátiť na spoľahlivé brzdy Shimano 4000, ktoré vás zastaví na fleku.
Kolobežka TOUR MAX FOLD DOG je skrátka parádna stroj pre venčenie psa, ktorý so sebou prináša pridanú hodnotu v podobe možnosti ho ľahko a rýchlo zložiť. Zažijete s ním chvíle plné adrenalínu a radosti z pohybu, ktoré sa vám naveky vryjú do pamäti.

Farba: Mystic Grey
Deti: 1
Šírka riadidiel: 620 mm
Dospelí: 6
Venčenie: 6
Výška: 960 mm
Dĺžka: 1720 mm
Cesty: 1
Terén: 6
Mesto: 1
Hmotnosť: 10,8 Kg
Svetlosť nášľapu vpredu: 75 mm
Svetlosť nášľapu vzadu: 60 mm
Výška nášľapu vpredu: 101 mm
Výška nášľapu vzadu: 91 mm
Dĺžka nášľapu: 420 mm
Veľkosť predného kolesa: 26 "
Veľkosť zadného kolesa: 20 "
Rázvor kolies: 1150 mm
Nosnosť rámu: 150 kg

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.