+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre Mushing

Kolobežka Kostka Mushing Racer MAX (G6) Antic Silver

Kolobežka Kostka Mushing Racer MAX (G6) Antic Silver

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13078|Značka: Kostka

KOSTKA Racer Max je skrátka vyladená kolobežka do terénu, ktorá sa bez problémov popasuje aj s tými najextrémnejšími podmienkami. Je to parťák do nepohody, ktorého si obľúbite vy aj váš štvornohý priateľ.

skladom externý sklad 3 ks - do 29.4. u vás

712,10 € s DPH

Ospravedlňujeme sa, ale bohužiaľ tento tovar nie je možné zaslať na Slovensko.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Kostka Mushing Racer MAX (G6) Antic Silver:

KOSTKA Racer Max je skrátka vyladená kolobežka do terénu, ktorá sa bez problémov popasuje aj s tými najextrémnejšími podmienkami. Je to parťák do nepohody, ktorého si obľúbite vy aj váš štvornohý priateľ. Kostka Mushing Racer Max (G6) – v teréne so psom bez kompromisov

Kolobežka je synonymom slobody pohybu. A najväčšia sloboda je v prírode. Na čerstvom vzduchu, preč od hluku ciest a všadeprítomných áut. Že lesné či poľné cesty bývajú rozbité, plné koreňov a kameňov, a niekedy aj pekne rozbahnené či v zime zapadané snehom? To by vás nemalo odradiť. Naopak – je to výzva. A zároveň aj pozvánka aj pre vášho psieho parťáka. Vyrazte do terénu v nerozlučnej dvojici človek a pes, užite si pohodovú vychádzku, pretiahnite telo svoje aj vášho hafana. Nič vám nebráni ani prihlásiť sa na musherské preteky, a rozdať si to s podobne „postihnutými“ kolobežkármi. A ich psy pochopiteľne. Ešte niečo chýba? Len drobnosť - závodný stroj - kolobežka Kostka Mushing Racer Max (G6).

Do terénu s pevným rámom
Kostka Mushing Racer Max (G6) je kolobežka od základu navrhnutá pre rýchlu jazdu po neupravených cestách, či už idete so psom alebo sami (čo sa samozrejme nevylučuje). Základom sú veľké kolesá s výbornou priechodnosťou terénom – vpredu 27,5 palcové, vzadu 24 palcové koleso – plus rám s geometriou špeciálne navrhnutou pre rýchlu jazdu cestou necestou. Rám šiestej generácie, zvarený s vysokou presnosťou a kvalitou zvarov na robotickom pracovisku, je s ohľadom na drsné zaobchádzanie vystužený pre najťažšie podmienky, a na rozdiel od cestných modelov má – kvôli ľahšiemu prekonávaniu terénnych nerovností – zvýšené stúpadlo. To sa navyše chváli novým CNC frézovaným hliníkovým chráničom päty. Výšku (a sklon) stúpadla je možné navyše ešte regulovať v rozmedzí ±20 mm špeciálne navrhnutým vymedzovacím krúžkom hlavového zloženia prednej vidlice, ktorý je súčasťou balenia.
Na základe poznatkov skúsených musherov sme zvolili pevnú vidlicu – nedochádza teda k stratám energie pri odraze ako pri odpruženej vidlici a jazda v teréne je tak ďaleko efektívnejšia. Semi-integrované hlavové zloženie okrem presného riadenia prispieva aj k celkovej tuhosti kolobežky. Vďaka ďalšiemu, voliteľne dodávanému vymedzovaciemu krúžku, je možné štandardnú prednú vidlicu nahradiť napríklad karbónovou vidlicou s kónickým (tapered) krkom, pre zvýšenie tuhosti a zníženie hmotnosti.

Určené pre každý povrch
Dvojstenné ráfiky spolu s kríženým výpletom nerezovými lúčmi Sapim zaručujú potrebnú tuhosť kolies, vďaka nábojom šírky 100 mm s kvalitnými japonskými priemyselnými ložiskami z vlastnej produkcie Kostka sa kolesá Mushing Racer točia takmer bez odporu. Zatiaľ čo cestné alebo aj trekové kolobežky si v pohode vystačia s ráfikovými V-brzdami, terénny model vyžaduje brzdy kotúčové. Kostka Mushing Racer Max (G6) je osadený hydraulickými brzdami Shimano 395 so 180mm kotúčmi na oboch kolesách - na ich brzdný účinok sa môžete spoľahnúť v každej situácii.

Starostlivo sme vyberali aj štandardné obutie nášho terénneho/musherského špeciálu. Rýchle plášte Schwalbe Smart Sam majú vďaka kompaktnej pozdĺžne orientovanej vzorke v strede behúňa nízky valivý odpor, ktorý oceníte na tvrdom povrchu, výrazné postranné bloky vzorky vás ale zároveň podržia aj v ťažkom teréne. Skrátka univerzálne plášte pre najrôznejšie povrchy, ktoré na svojich cestách stretnete.

Pre výbornú ovládateľnosť v najťažšom teréne, ale aj na technických tratiach, je Kostka Mushing Racer Max (G6) osadená 720 mm širokými oversize MTB riadidlami (31,8 mm) na krátkom predstavci s vysokým uhlom vyloženia. Adaptér na vodítko psa je integrované v prednej časti hlavovej trubky. Pružné vodítko je súčasťou štandardného vybavenia, možno ho však ľahko odňať.



Základné špecifikácie:
Výška - 1050 mm
Dĺžka - 1900 mm
Hmotnosť - 11 kg
Nosnosť rámu - 150 kg
Veľkosť predného kolesa - 27.5"
Veľkosť zadného kolesa - 24"
Svetlosť nášľapu - 89 mm
Dĺžka nášľapu - 450 mm
Rázvor kolies - 1240 mm
Šírka riadidiel - 740 mm

Vybavenie:

Brzdy - Shimano 395
Náboje - KOCKA HK 1024 DS
Obutie - Schwalbe Smart Sam
Ráfiky - Dvojstenné - RDX
Predstavec - Force Basic 70 mm - 31,8 mm
Riadidlá - Force MTB 740 mm - 31,8 mm
Vidlica - Pevná 27,5" - 100mm Semi-integrovaná
Ložiská (Náboje) - Priemyselné
Hlavové zloženie - A-Head Semi-integrované
Madlá - Gumová - poistná
Lúče - Nerezové
Duša - Autoventilek
Zátky - Plastové odrazové

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole

Podobné produkty

Kolobežka Kostka Mushing Racer Pro (G6)

Nie je žiadnym tajomstvom, že mnoho psov má doslova závislosť na pohybe. Najšťastnejšie sú, keď môžu tráviť veľa času
skladom externý sklad (3 ks)
989,10
doprava zadarmo

Kolobežka Kickbike Cross 29er

Kickbike Vám predstavuje sériový skvost do terénu s hliníkovým rámom a karbónovou vidlicou. Kolobežku, ktorá preženie poriadne nielen Vás,
do 2-4 dnů
771,40
výhodnějšie o 19%
doprava zadarmo

Kolobežka Kickbike Cross Fix 27,5"

Vylepšený model s 27,5 palcovým predným kolesom. Konečne! Vývoj koloběžkových strojov je k nezastavenie a Kickbike ide ruka v
do 3-5 dnů
533,90
varianty
výhodnějšie o 18%
doprava zadarmo

Kolobežka Kostka Monster Max Dog (G6)

Kolobežka s označením „terénne“ by mala prejsť takmer všade. Existuje ale model, ktorý sa nezastaví pred akýmkoľvek terénom -
skladom externý sklad (3 ks)
1 068,30
doprava zadarmo