+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Kolobežky Kolobežky klasické Kolobežky pre šport a tréning Kolobežky pre šport veľkosť kolies 26/20

Kolobežka Crussis Urban 4.3

Kolobežka Crussis Urban 4.3

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10195|Značka: Crussis

Jazda na kolobežkách Crussis je zábava, relax i maximálny športový zážitok! Kategórie kolobežiek CRUSSIS URBAN majú vysoké športové ambície a sú určené pre hobby i športovo nadšených kolobežkárov.

vypredané

Tento tovar bol 08.09.20 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

20+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolobežka Crussis Urban 4.3:

Jazda na kolobežkách Crussis je zábava, relax i maximálny športový zážitok! Kategórie kolobežiek CRUSSIS URBAN majú vysoké športové ambície a sú určené pre hobby i športovo nadšených kolobežkárov.
Urbanka je kvalitné športové kolobežkou, nie hračkou! Jazda na nich je ako zábavou tak fyzickým aj duševným relaxom. Prednosťou kolobežiek CRUSSIS radu URBAN je vysoká tuhosť patentovaného riešenie rámu, vďaka ktorej sa energia pri odraze nestráca, ale je s maximálnou účinnosťou prenášaná do priameho smeru jazdy. Krátky rázvor kolies zaručuje vynikajúce jazdné vlastnosti a perfektnú ovládateľnosť kolobežky. Kolobežka je osadená nábojmi s priemyselnými ložiskami, ktoré majú pri jazde minimálny odpor a vynikajúce zotrvačnosť. Plášte Schwalbe BIG APPLE s veľmi nízkym valivým odporom majú perfektné jazdné vlastnosti ako na ceste, tak v ľahkom teréne, kde dobre vedú zvolenú stopu. Kolobežky CRUSSIS URBAN sú osadené brzdami TEKTRO s vysokým brzdným účinkom. Brzdové páčky sú navyše vybavené integrovaným zvončekom. Kabeláž je vedená vnútrom rámu, čím je zamedzené akémukoľvek mechanickému poškodeniu brzdného systému. Veľmi príjemná anatomická madla perfektne padnú do každej ruky a sú vhodné aj na dlhé výjazdy. Kolobežky CRUSSIS radu URBAN sú určené juniorom od 10 rokov až po dospelých do 200cm.

Kolobežky radu URBAN sú vhodné na spevnené cesty, cyklotrasy alebo do ľahšieho terénu, ale v žiadnom prípade sa nestratí ani v meste!

Vďaka tuzemskej výrobe garantujeme českú kvalitu a jedinečný dizajn za priaznivú cenu. Kolobežky vyrábame v ČR pod vlastnou značkou CRUSSIS. Naše rámové a dizajnové riešenie máme patentované pre celú EÚ a USA.

Rozměry:
složení lyže


Technické údaje:
Rám: CRUSSIS sa skrutkovaným nášľapom
Predstavec: CRUSSIS Alu, 31,8 / 105mm
Plášte: Schwalbe Big Apple
Drôty: čierne
Duša: Schwalbe
Madla: CRUSSIS, ergonomicky tvarovaná
Brzdové páky: TEKTRO s integrovaným zvončekom
Brzdové čeľuste: TEKTRO "V" brake
Rázvor kolies: 1170 mm
Typ ventilčeka: AV

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Kolobežka Kickbike Sport G4

Sport G4 je dlhodobo najobľúbenejší model kolobežky Kickbike, a to pre svoju všestrannosť a široké využitie. Ideálny vstupný model
do 3-5 dnů
441,50 €352,80
varianty
-20%
AKCIA
doprava zadarmo