+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Aminostar Xpower Flash XT 500g

Aminostar Xpower Flash XT 500g

-9%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 8316|Značka: Aminostar

Xpower Flash XT je iónový (minerálový) energetický nápoj určený pre široké spektrum športových aktivít.

vypredané

Tento tovar bol 17.04.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Aminostar Xpower Flash XT 500g:

Xpower Flash XT je iónový (minerálový) energetický nápoj určený pre široké spektrum športových aktivít. Obsiahnuté sacharidy podporujú kvalitné energizáciu organizmu v priebehu športového výkonu, vybrané zloženie rýchlych a stredne rýchlych sacharidov poskytuje dostatočné množstvo energie nutnej k udržaniu vysokého výkonu po celý čas fyzickej záťaže. Nápoj je obohatený o minerály horčík, ktorý mierni pocity únavy a vyčerpania, vápnik podporujúci správnu činnosť svalov a sodík.

Xpower Flash® XT Isotonic energy drink - príchuť citrón

Zloženie: sacharóza, maltodextrín, glukóza, laktát vápenatý, citran sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, citrát horečnatý, chlorid sodný, aróma, dihydrogénfosforečnan draselný, látka protihrudkujúca: oxid kremičitý.

Xpower Flash® XT Isotonic energy drink - príchuť grapefruit

Zloženie: sacharóza, maltodextrín, glukóza, laktát vápenatý, citran sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, citrát horečnatý, chlorid sodný, aróma, dihydrogénfosforečnan draselný, látka protihrudkujúca: oxid kremičitý.

Xpower Flash® XT Isotonic energy drink - príchuť pomaranč

Zloženie: sacharóza, maltodextrín, glukóza, laktát vápenatý, citran sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, citrát horečnatý, chlorid sodný, aróma, dihydrogénfosforečnan draselný, látka protihrudkujúca: oxid kremičitý, farbivá: tartrazín, košenilová červeň, karmín.

Dávkovanie: Izotonický nápoj pripravíme rozpustením 40 g prášku (1 odmerka) v 500 ml vody. Pred výkonom je vhodné užiť cca 200 ml nápoja. V priebehu výkonu dávkujte každých 15-20 min. cca 150 ml. Konkrétne dávkovanie závisí na aktuálnej teplote okolia, povahe a dĺžke záťaže. Hypotonický nápoj pripravíme rozpustením 20 g prášku v 500 ml vody. Užívame ho najmä v priebehu výkonu kratšieho ako 60 minút, pri ktorom nedochádza k výraznejším stratám tekutín ani ku kritickému vyčerpaniu energetických rezerv, a to 100 ml nápoja každých 10 min. záťaže. V prípade, že ste výkon dokončili mimoriadne vyčerpaní a "odsolenie", užite Xpower Flash® XT ako rýchlu rehydratáciu v objeme 500 - 800 ml v priebehu prvých 2 hodín regenerácie.

Upozornenie: Nápoj je určený výhradne pre športovcov! Nápoj v žiadnom prípade nie je vhodný pre diabetikov, tehotné a dojčiace ženy a deti do 12 rokov a osoby trpiace vysokým krvným tlakom a poruchami činnosti obličiek. Nekonzumujte denne viac ako 2 litre nápoja a to len v prípade, že absolvujete náročnú fyzickú záťaž, ktorej doba trvania výrazne prekročila 60 minút. Po otvorení skladujte v suchu a chlade. Ukladajte mimo dosahu detí. Prípravok nie je určený na použitie ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Skladujte v suchu pri teplote do 25 oC. Chráňte pred mrazom! Výrobca neručí za škody spôsobené nevhodným použitím alebo skladovaním. Po otvorení spotrebujte do 3 mesiacov. Košenilová červeň a tartrazín môžu nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.