+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Outdoor Hojdacie siete a sedačky Hojdacie siete

La Siesta hojdacia sieť cestovná Colibri single

La Siesta hojdacia sieť cestovná Colibri single

-4%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 6964|Značka: La Siesta

La Siesta hojdacia sieť cestovné Colibri single. Práve tak ako maličký kolibrík je táto sieť ultraľahká, šikovná a skladná. Stvorená pre cestovateľov a milovníkov pohody v každom okamihu.

vypredané

Tento tovar bol 16.12.22 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

30+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

La Siesta hojdacia sieť cestovná Colibri single:

La Siesta hojdacia sieť cestovné Colibri single. Práve tak ako maličký kolibrík je táto sieť ultraľahká, šikovná a skladná. Stvorená pre cestovateľov a milovníkov pohody v každom okamihu. Hoci váži iba 800 g (vrátane obalu a závesných lán), nestratila nič zo svojho pohodlia, ani jedinečného štýlu.

Exrémně ľahká, extrémne skladná Cestovné sieť Colibri je vyrobená z padákového hodvábu (nylon trilobal), ktorého vlákna sú extrémne ľahká a zároveň veľmi pevná a odolná. Látka je priedušná, rýchlo schne a navyše je veľmi príjemná na dotyk. Hojdacia sieť Colibri sa hodí i do stiesnených priestorov, môžete ju využiť ik domácemu odpočinku alebo ako príležitostné lôžko pre hostí.

Úložný vak a šikovná pútka Ľahký a skladný obal z rovnakého materiálu je opatrený doťahovacími prackami, ktoré môžu slúžiť aj ako úchytky pre ďalšie cestovateľské potreby. Na bokoch siete, v farebne jednoznačnom leme je niekoľko všitých pútok, ktoré sú vhodné nielen pre uskladnenie samotného obalu, ale tiež pre uchytenie fliaš na vodu, cestovateľských príručiek, máp či časopisov.

Plážová deka či stan proti slnku Hojdacia sieť Colibri je navrhnutá tak, aby sa dala ľahko premeniť v plážovú deku, prestieradlo, ľahkú prikrývku či stan proti slnku. Stačí uvoľniť šnúrky v závesných očkách siete a rozprestrieť.

Padákový hodváb sa vyrába z nylonového vlákna Trilobal, ktoré sa vyznačuje veľmi mäkkým povrchom, ľahkosťou a pritom robustnosťou, navyše je priedušné a veľmi rýchlo schne. Vďaka týmto vlastnostiam sa obzvlášť hodí pre cestovné utensilie ako je potrebné cestovný hojdacia sieť COLIBRI.
Video pro La Siesta hojdacia sieť cestovná Colibri single:

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.