+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Outdoor Hojdacie siete a sedačky Hojdacie siete

Hojdacia sieť La Siesta Caribeňa

Hojdacia sieť La Siesta Caribeňa

Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 2213|Značka: La Siesta

Hojdacia sieť La Siesta Caribeňa. Veľmi obľúbený model v príjemnej modro-prírodné a fialovo-prírodnej farbe za výbornú cenu. Špičkové siete z Brazílie a Kolumbie značky La Siesta sú zárukou vysokej kvality, pohodlia a príjemného dizajnu.

Zvolte variantu:

78,60 € s DPH

10+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Hojdacia sieť La Siesta Caribeňa:

Hojdacia sieť La Siesta Caribeňa. Veľmi obľúbený model v príjemnej modro-prírodné a fialovo-prírodnej farbe za výbornú cenu. Špičkové siete z Brazílie a Kolumbie značky La Siesta sú zárukou vysokej kvality, pohodlia a príjemného dizajnu. Kvalitné siete a sedačky pre tých, ktorí sa chystajú vyskúšať pohodlie tohto rokmi prevereného bytového doplnku prvýkrát. Výhodné ceny a svieže farebné tóny nadchnú každého.

Čistá bavlna je príjemná na dotyk, pohodlná, pevná a trvanlivá. Na jej dlhých vláknach farby obzvlášť septembra. Obruba odolná proti roztrhnutiu.

Oba okraje hojdačky sú pretkané zvlášť hustou sieťou vlákien, čo dáva hojdačke robustnosť a veľkú stabilitu.Množství šnúr na zavesenie.

Pohodlie zvyšuje i veľké množstvo závesných šnúr, ktoré prepájajú houpačkové lehátko s úchytmi pre zavesenie a umožňujú rovnomerne rozložiť váhu tela, takže sa dostaví báječný pocit, ako by ste sa vznášali.

Technická kontrola TÜV

Produkty označené TÜV Rheinland sú preskúšané a certifikované touto kontrolnou inštitúciou, takže spĺňajú vysoké nároky na bezpečnosť.

Nosnosť: 120kg
Hmotnosť: 1,3kg
Materiál: 100% bavlna
Poznámka: Možnosť prať v práčke na šetrný program
Rozmer: 200x140cm
Dĺžka: 300cm
Video pro Hojdacia sieť La Siesta Caribeňa:

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Menopovinné
E-mailpovinné
Komentárpovinné pole