+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Outdoor Hojdacie siete a sedačky Hojdacie siete double

Cestovné hojdacia sieť La Siesta Colibri Camo double

Cestovné hojdacia sieť La Siesta Colibri Camo double

-4%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10182|Značka: La Siesta

Rovnako ako všetky cestovné siete od La Siesta aj Colibri Camo je veľmi ľahká. Vyrobená z jemného padákového hodvábu, ktoré sa vyznačuje extrémnou odolnosťou, je ideálny pre použitie vonku v prírode. Tri atraktívne farebné prevedenie pre rôzne prostredia.

vypredané

Tento tovar bol 29.11.22 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Cestovné hojdacia sieť La Siesta Colibri Camo double:

Rovnako ako všetky cestovné siete od La Siesta aj Colibri Camo je veľmi ľahká. Vyrobená z jemného padákového hodvábu, ktoré sa vyznačuje extrémnou odolnosťou, je ideálny pre použitie vonku v prírode. Tri atraktívne farebné prevedenie pre rôzne prostredia.
Variant Camo River:
Choď s prúdom! Colibri Camo River je určená tým, čo sú vo vode ako doma. Farebná kombinácia modrých tónov nabáda k ponoreniu sa do relaxácie, hlavne ak ste niekde pri vode. Stačí zavesiť Colibri Camo River s výhľadom na hladinu a nechať sa unášať. Pamätajte - život je ako dlhá tichá rieka.

Variant Forest:
Zažite divočinu: Cestovné sieť pre dvoch Colibri Camo Forest so svojím klasickým maskovacím vzorom a odtiene zelenej je ideálnym spoločníkom do prírody. Stačí sa rozhliadnuť po peknom mieste, zavesiť Colibri Camo Forest a splynúť s okolím.

Variant Sahara:
Zostaňte v spojení so zemou. Colibri Camo Sahara s púštnym vzorom je správnou voľbou pre všetkých milovníkov pláže, piesku a vyhriatych kameňov. Jej tlmené béžové tóny vám sprostredkujú nekonečnú rozľahlosť a krásu najväčšie púšte na svete. Staňte sa púštnom princom / princeznou a vo vašej hojdacie Colibri Camo Sahara oslávte nekonečnú púštna krásu, kdekoľvek sa vám zapáči.



Každá cestovná sieť Colibri má integrovaný závesný systém skladajúci sa z lana a "chytrých" háčikov. Ľahko ju zavesíte aj zložíte. Akékoľvek miesto na zemi sa tak môže premeniť vo vašu osobnú oázu, či už ste doma alebo na cestách.


Cestovné sieť Double:

Cestovné sieť pre jednu až dve osoby. Tip na pohodlné ležanie: Ľahnite si do siete naprieč. Pri diagonálnym ležaní budú mať vaše chrbát najlepšiu možnú oporu a tiež sieť bude v tejto polohe najviac roztvorené.

Ultraľahké padákový hodváb

Padákový hodváb je funkčná vlákno vysokej kvality. Vyrába sa z nylonu trilobalu, ktorý je ulralehký, extrémne pevný, priedušný a rýchloschnúci - tieto vlastnosti z neho robia dokonalý materiál pre výrobu cestovných hojdacích sietí.

Vak na cestovné veci

Naše COLIBRI sa dodáva v obale, do ktorého si môžete, zatiaľ čo relaxujete v sieti, uložiť rôzne cestovné nevyhnutnosti - fľaša na vodu, MP3 prehrávač či iné cennosti.

Integrovaný závesný systém

Integrovaný systém EasyAdjust umožňuje rýchle zavesenie i sňatí hojdacie siete. Systém tvoria dve polyesterové tri metre dlhá lana a dva pevné "Chytré háčiky" (SmartHook), ktoré sú vyrobené z polyamidu zosilneného skleným vláknom.

Plážová deka

Cestovné hojdacia sieť Colibri sa dá vďaka uvolnitelným úchytom ľahko premeniť v plážovú deku.


šírka lôžka: 200 cm
dĺžka lôžka: 300 cm
nosnosť: 180 kg
Rozměr zabaleného tovaru : 10 x 10 x 23 cm
Video pro Cestovné hojdacia sieť La Siesta Colibri Camo double:

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.