+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Športové potreby Kolieskové korčule Pánske kolieskové korčule Fitness kolieskové korčule

Kolieskové korčule Tempish HX 1.6 90

Kolieskové korčule Tempish HX 1.6 90

výhodnějšie o 17%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 10667|Značka: Tempish

Korčule HX1.6 sú určené pre skúsených a pokročilých korčuliarov, dobre znesú strednú a vysokú športovú záťaž.

vypredané

Tento tovar bol 28.08.20 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

30+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Hodnotenie1
  • Poraďna0
  • Podobné

Kolieskové korčule Tempish HX 1.6 90:

Korčule HX1.6 sú určené pre skúsených a pokročilých korčuliarov, dobre znesú strednú a vysokú športovú záťaž. HX 1.6 je nový model in-line korčuúľ TEMPISH využívajúci moderné materiály a technológie. Ako celok ponúkne užívateľom - in-line korčuliarom skutočne vysoký komfort jazdy, bezpečné ovládanie korčule a istotu pri pohybe s dostatočnou voľnosťou individuálneho nastavenia topánky aj korčule podľa štýlu jazdy, podľa individuálneho tvaru chodidla a lokálnych podmienok.Skelet korčule je vyrobený z nového kompozitného materiálu na báze nylonu. Je veľmi pevný a súčasne húževnatý, vďaka čomu sa dosiahlo podstatné zníženie hmotnosti celej korčule. Vrchná časť skeletu je osadená novou kovovou samozvernou prackou s pamäťou nastavenia upnutia. Nie je teda potrebné pri každom zapnutí opäť nastavovať ideálnu polohu a silu uzatvorenie goliera korčule! Priehlavkový pásik je s mikroprackou pre pohodlné dotiahnutie chodidla v topánke.Vnútorná topánka (liner) je vyrobený z dvojvrstvovej vnútornej bandáže na báze molitanu a latexu s čiastočnou tvarovou pamäťou. V oblasti Achillovej šľachy a členku s veľmi dobrým anatomickým vedením pre zvýšený komfort a jednoznačnú fixáciu chodidla v topánke. Zvonku linera je použitý nový materiál s vysokou pevnosťou a výbornou priechodnosťou vzduchu pre lepšie odvetrávanie. Vďaka štruktúre a dvoch farieb tvoria tiež dominantný estetický prvok celej korčule. Vnútorná vkladacia stielka je kvalitne anatomicky tvarovaná a je dvojvrstvová.
Má dve hlavné funkcie:
1. schopnosť sa prispôsobiť individuálnemu tvaru chodidla a fixovať ho v topánke proti nežiaducemu pohybu pri korčuľovaní.
2. tlmí vibrácie od podvozku a tým zaisťuje pohodlnejšiu jazdu na korčuliach.
Model HX 1.6 90 je vybavený robustným podvozkom vyrobeným technológiou CNC z hliníkovej zliatiny A356. Tento osvedčený podvozok (použitý aj na modeloch TEMPISH ZONER a Tempish Elur) je povrchovo upravený technológiou DEEP BLACK MATT s potlačou. Jeho veľkou výhodou je nízka hmotnosť a pevnosť. Podvozok je ku skeletu pripevnený centrálnymi skrutkami, čo umožňuje individuálne nastavenie pozície podvozku voči skeletu (chodidlu) alebo podľa štýlu korčuľovania každého korčuliara. Podvozok je tiež možné individuálne meniť za podvozky z rady TEMPISH CAT alebo RAPID UNI. Korčule sú osadené kolieskami TEMPISH RADICAL, ktorá sa vyznačujú vysokou priľnavosťou a tlmením nerovností povrchu, nízkym opotrebením a veľmi malým valivým odporom. Kolieska sa otáčajú na kvalitných, presných ložiskách ABEC 9 CHROME hi-precision TOP SPEED s gumovými prachovkami a s minimálnym valivým odporom, zaisťujú rýchlejšiu a pohodlnejšiu jazdu.

Stupeň únosnosti športového zaťaženia 4.
Veľkosť koliesok: Radical 85A / 90mm.
Os priemer 6mm,
dĺžka 32 mm.
Veľkosť: 38 - 46

Hodnotenie

Priemerné hodnotenie 100% podľa 1 recenzií

Naše recenzie sú overené na základe zaslania dotazníka emailom po nákupe priamo našim zákazníkom, ktorý nám vyplní.

Avatar

100%

12.06.2018

výborný poměr kvalita/cena kvalitní zpracování ergonomie

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.