+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Cyklistika Elektrosady Batérie

EVBIKE Rámová batérie 15,6Ah, 36V

EVBIKE Rámová batérie 15,6Ah, 36V

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13004|Značka: Evbike

Vychutnajte si dlhý dojedzte so správnou batérií Vysokokapacitné batérie EVBIKE s kapacitou 15,6 Ah (562 Wh) sa veľmi ľahko inštaluje na rám bicykla miesto držiaku na fľašu.

vypredané

Ospravedlňujeme sa, ale bohužiaľ tento tovar nie je možné zaslať na Slovensko.

Tento tovar bol 29.08.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0

EVBIKE Rámová batérie 15,6Ah, 36V:

Vychutnajte si dlhý dojedzte so správnou batérií Vysokokapacitné batérie EVBIKE s kapacitou 15,6 Ah (562 Wh) sa veľmi ľahko inštaluje na rám bicykla miesto držiaku na fľašu. Vysokokapacitné batérie EVBIKE s kapacitou 15,6 Ah (562 Wh) sa veľmi ľahko inštaluje na rám bicykla miesto držiaku na fľašu. Tým, že je batéria v strede kolesa, je dosiahnuté optimálne ťažisko. Batéria je vybavená bezpečnostným zámkom proti odcudzeniu. Po odomknutí ju možno ľahko vybrať z držiaka napr. Pri dobíjaní alebo prevoze.
oučástí batérie je inteligentný ochranný BMS modul pre balansovanie článkov, ich ochranu proti podbitie a vybitia. Batéria nemá pamäťový efekt a nepodporuje rekuperáciu. Súčasťou batérie je USB výstup pre nabíjanie externého zariadenia. Túto batériu je možné nabíjať 2A alebo rýchlonabíjací 5A nabíjačkou. Nabíjačka nie je súčasťou balenia.

Obsah balenia:
Batérie 36V / 15,6Ah
Držiak batérie a jeho príslušenstva
2x kľúč pre uzamknutie batérie

Dôležité k prevádzke batérie:
Batériu je pred prvou jazdou (po dlhšej prestávke) vždy nutné dobiť doplna (najskôr nabíjam, potom jazdím)
Po skončení jazdy odporúčame batériu dobiť a nenechávať vybitú (dôjdem a dobíjate)
Pred ukončením sezóny a pri dlhodobom skladovaní je potrebné batériu dobiť na 50% (dobíjate na 50% a potom zakončíme sezónu)
Ponechanie batérie bez údržby vedie k jej poškodeniu a strate záruky (keď chcem jazdiť, musím sa dobre starať o batérii)

Lítiové články sú náchylné na poškodenie vplyvom hlbokého vybitia, alebo naopak prebitiu. V batériách EVBIKE je teda umiestnený inteligentný programovateľný obvod riadený mikroprocesorom. Tento obvod dokáže batériu pri nepoužívaní uspať a tak ju chráni pred rýchlym vybíjaním. Batériu tiež chráni pri neštandardných situáciách, kedy batériu v prípade kritickej situácie odpojí od nabíjačky či trakčných kontaktov.
Dojazd závisí od hmotnosti jazdca, intenzite příšlapu, reliéfu terénu, štýlu jazdy a typu pohonu. Pri ekonomickej jazde s jazdcom o váhe 70 kg možno dojazd bežne predĺžiť až na viac ako 100 km.

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.