+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Elektrokolobežky Elektrokoloběžky skladacie Elektrokoloběžky skladacie motor 250 W

Spokey TORCH elektrická kolobežka kolieska 8,5"

Spokey TORCH elektrická kolobežka kolieska 8,5"

výhodnějšie o 16%
Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12364|Značka: Spokey

Elektrická kolobežka Spokey TORCH, výkon motora 250 w, max. Rýchlosť 25 km / hod, dojazd 25 km, nosnosť 100 kg. Niekoľko farebných variantov.

vypredané

Tento tovar bol 16.07.20 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Spokey TORCH elektrická kolobežka kolieska 8,5":

Elektrická kolobežka Spokey TORCH, výkon motora 250 w, max. Rýchlosť 25 km / hod, dojazd 25 km, nosnosť 100 kg. Niekoľko farebných variantov.


Elektrická kolobežka Spokey TORCH je moderný a ekologický dopravný prostriedok, ktorý určite prinesie veľa radosti mladším aj starším užívateľom. Novodobý a praktický fenomén - elektrokoloběžka vám poslúži pri ceste do práce, do školy, na nákup, alebo na kratšie výlet. Elektrická kolobežka je ideálnou alternatívou k bicyklu alebo ku klasickým koloběžkám.
 

spokey-torch-elektricka-kolobezka-kolecka-8-5-


Model TORCH uspokojí aj tých najnáročnejších užívateľov! Kolobežka vyniká perfektne vyváženými proporciami, nízkou hmotnosťou a súčasne dlhou výdržou na jedno nabitie. Spokey TORCH ide rýchlosťou až 25 km / h a jej maximálny dojazd je až 25 km! Vyznačuje sa neobvyklou dynamikou jazdy a veľmi trvanlivú konštrukciou. Je skladacia a teda ľahko prenosná a prepravovateľné. Vybavená stojanom.

Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality. Preto majú Spokey elektrickej kolobežky vynikajúcu kvalitu, sú odolné a majú klasický dizajn.


Elektrická kolobežka Torch má motor s výkonom 250 W, vďaka ktorému dosiahnete maximálnu rýchlosť až 25 km / h. Maximálna dojazd je až 25 km, čo vám značne uľahčí cestovanie po meste. TORCH má lítium-iónovú batériu s kapacitou 7,8 Ah. Celková doba nabíjania je 3-4 hodiny, po ktorej budete môcť kolobežku znovu plne využívať. Maximálna hmotnosť užívateľa je 100 kg a samotná kolobežka váži iba 12,5 kg. Stav batérie a aktuálnu rýchlosť môžete kontrolovať na LCD displeji umiestnenom na riadidlách. Jazda na kolobežke je hračka. Rýchlosť ovládate páčkou na pravej rukoväti. Jediné, čo musíte urobiť, je odstrčiť sa a ísť!

Elektrická kolobežka je skvelým tipom na darček, ale predovšetkým je to skvelá voľba pre pohyb na krátkych vzdialenostiach.

Všetko, čo musíte urobiť, je užiť si jazdu!

parametre:
motor: 250 W
materiál: hliník
maximálna rýchlosť: 25 km / h
dojazd: 25 km
displej
eco + rýchly režim
rozmery: 105x44x115 cm
rozmery po zložení: 105x44x48 cm
hmotnosť: 12,5, kg
doba nabíjania: 4 hodiny
brzda: elektronická kotúčová + nožný
stojan: áno
kolieska: 8,5 "/ 21,6, bezdušové
batérie: 7,8 Ah
max. hmotnosť užívateľa: 100 kg


* Predpokladaný maximálny dojazd je zásadne závislý na najrôznejších podmienkach, ako sú napríklad: hmotnosť užívateľa, rozmanitosť terénu, vietor, zvolený stupeň podpory, tlak pneumatík a ich vzorka, okolitá teplota ai. Všetky dojazdy platia pre optimálne podmienky.

** Ak chcete predĺžiť životnosť batérie, nedovoľte, aby sa úplne vybila. Ak kolobežku nepoužívate dlhšie ako 3 mesiace, je nutné ju úplne nabiť a umiestniť na suché a chladné miesto, aby ste predišli možnému poškodeniu, na ktoré sa nevzťahuje záruka.

Upozornenie:
Pri používaní elektrickej kolobežky je spotrebiteľ plne zodpovedný za dodržiavanie pravidiel cestnej premávky (zákon č. 361/2000 Zb. (O cestnej premávke)) a za dodržiavanie právnych predpisov pre prevádzku výrobku na pozemných komunikáciách (zákon č. 56/2001 Zb. (O podmienkach prevádzky vozidiel na pozemných komunikáciách)). Dôsledne dodržujte bezpečnostné pokyny najmä v krajinách, kde neexistujú žiadne platné zákony a predpisy, týkajúce sa elektrických kolobežiek.

 

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.