+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Elektrokolobežky Elektrokoloběžky skladacie Elektrokoloběžky skladacie motor 350 W

Elektrická kolobežka inSPORTline Skootie

Elektrická kolobežka inSPORTline Skootie

Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 11300|Značka: Insportline

Skladacie elektrokoloběžka aj do cestnej premávky, výkon 350 W a dojazd 55 km, rozmerný nášľap, predné a zadné svetlo, vhodná aj pre deti od 10 rokov. Dve farebné varianty.

vypredané

Tento tovar bol 05.12.20 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Elektrická kolobežka inSPORTline Skootie:

Skladacie elektrokoloběžka aj do cestnej premávky, výkon 350 W a dojazd 55 km, rozmerný nášľap, predné a zadné svetlo, vhodná aj pre deti od 10 rokov. Dve farebné varianty. Elektrokoloběžka inSPORTline Skootie je skvelým pomocníkom pre cesty do práce či do školy, ale užijete si s ňou veľa zábavy aj pri obyčajných projížďkách a na iných výletoch. Kolobežka cez svoj vysoký výkon váži aj vďaka ľahkému hliníkovému rámu iba 13,5 kg a niekoľkými rýchlymi pohybmi ju ľahko zložíte či rozložíte do pripraveného stavu. Prenášanie a skladovanie tak nebude žiadny problém. Maximálna rýchlosť kolobežky je obmedzená na 25 km / h, vďaka čomu s ňou môžete bez obáv vyraziť aj na ceste. Pri odporúčanej maximálnej záťaži 100 kg si ľahko poradíte aj s 15% stúpaním. Ani prudké kopce tak nebudú prekážkou. Bezkartáčový motor umiestnený v zadnom kolese navyše nevyžaduje prakticky žiadnu údržbu.

O dlhý dojazd až 28 km sa stará lítiová batéria s kapacitou 10 Ah. S jedným nabitím, ktoré na plnú kapacitu trvá 4-5 h, tak zvládnete hneď niekoľko ciest. Kolobežka je pojazdná aj bez využitia motora, takže aj v prípade vybitia na miesto dorazíte. Batéria je umiestnená priamo v nášľapu kolobežky, takže pri jazde nijako neprekáža a ani vzhľadovo nepôsobí rušivým dojmom. Nabíja sa štandardné kompaktné nabíjačkou, ktorú budete môcť nosiť kamkoľvek so sebou.

Elektrická kolobežka inSPORTline Skootie je vhodná aj pre deti od 10 rokov. Riadidlá možno totiž nastaviť v rozmedzí 88 až 114 cm, takže sa pohodlne zvezú deti i dospelí. Na prehľadnom farebnom displeji si môžete zobraziť všetky potrebné údaje ako aktuálnu rýchlosť, stav batérie, prejdenú vzdialenosť na aktuálnej trase, celkovo prejdenú vzdialenosť či čas. Naviac je na displeji umiestnený USB port, vďaka ktorému môžete z batérie kolobežky nabíjať mobilný telefón.

Kolobežka s elektromotorom inSPORTline Skootie je skvele vybavená. 8 "kolesá (predné nafukovacie, zadné bezdušové) s kvalitnými plášti zaručujú v kombinácii s odpružením maximálne hladkú jazdu a tie najlepšie jazdné vlastnosti. Výkon kolobežky bezpečne krotí aj v najvyšších rýchlostiach spoľahlivá zadná bubnová brzda. Ďalším dôležitým bezpečnostným prvkom je osvetlenie. Skootie disponuje predným aj zadným svetlom napojeným na batériu a nechýba ani brzdové svetlo, ktoré sa rozsvieti automaticky ihneď po stlačení brzdy. Výbava tiež zahŕňa dvojicu blatníkov, ktorú v nepriaznivých podmienkach iste oceníte. Rozmerný nášľap umožní každému nájsť si pohodlný postoj pri jazde aj na dlhších trasách. Komfortu napomáhajú aj široká riadidlá s ergonomicky tvarovanými gripy z mäkkej gumy.

Tento trendový dopravný prostriedok si zamilujú nielen dospelí pre rýchle presuny a výlety, ale aj deti pre aktívne strávený čas na čerstvom vzduchu a milovníci rýchlej jazdy.
Upozornenie: Batériu skladujte na tienistom, suchom mieste v teplotách medzi 10 ° C a 20 ° C. Pred dlhším nepoužívaním ju plne nabite a aspoň raz za 6 mesiacov opäť dobite na 100% kapacity.

Technický popis:
materiál rámu - hliník
výkon motora - 350 W
typ motora - bezkartáčový
maximálne otáčky motora - 1200 / min
maximálny krútiaci momente - t9,5 Nm
maximálna rýchlosť - 25 km / h
maximálne stúpanie - 8,5 ° (15%)
batéria - Li-Ion 10 Ah, 36 V
dojazd na jedno nabitie - 28 km
čas pre plné nabitie - 4 - 5 h
brzdy zadné - bubnová
pneumatiky predné nafukovacie, zadné bezdušové
veľkosť pneumatík - 8 "(20,3 cm)
maximálna nahustení - 2,5 bar / 36 psi
rozmery nášľapu - 44,5 x 18 cm
výška nášľapu (horná) - 14 cm
výška nášľapu (spodný) - 9 cm
výška řídítek88 - 114 cm
šírka riadidiel - 53,5 cm
osvetlenia - predné a zadné svetlo, automatické brzdové
rozmery kolobežky - 100 x 56 x 120 cm
rozmery zložené kolobežky - 95 x 18 x 38 cm

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.