+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Športové potreby Kolieskové korčule Dámske kolieskové korčule

Dámske kolieskové korčule Tempish Black Shadow 90 Lady

Dámske kolieskové korčule Tempish Black Shadow 90 Lady

-2%
AKCIA
Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 11367|Značka: Tempish

BLACK SHADOW 90 Lady je nový model in-line korčule TEMPISH využívajúci moderné materiály a technológie. Sú určené pre skúsených a pokročilých korčuliarov, dobre znesú strednej a vysokú športovú záťaž.

vypredané

Tento tovar bol 06.10.22 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

15+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Dámske kolieskové korčule Tempish Black Shadow 90 Lady:

BLACK SHADOW 90 Lady je nový model in-line korčule TEMPISH využívajúci moderné materiály a technológie. Sú určené pre skúsených a pokročilých korčuliarov, dobre znesú strednej a vysokú športovú záťaž.
Korčule ako celok ponúkne korčuliarom skutočne vysoký komfort z jazdy, bezpečné ovládanie korčule a istotu pri pohybe s dostatočnou voľnosťou individuálneho nastavenia topánky aj korčule podľa štýlu jazdy podľa individuálneho tvaru chodidla a lokálnych podmienok. Skelet korčule je vyrobený z nového kompozitného materiálu na báze nylonu. Je veľmi pevný a súčasne húževnatý, vďaka čomu sa dosiahlo podstatné zníženie hmotnosti celej korčule. Vrchná časť skeletu je osadená kovovou samosvornou prackou. Tento model je historicky prvý, na ktorom je použitý MOZ systém sťahovania. Revolučný systém utiahnutie topánky novým systémom MOZ za pomocou oceľového lanka umožňuje veľmi rýchle a pevné dotiahnutie a uvoľnenie, jemné dávkovanie dotiahnutie a vysoký komfort. Nylonové prievlaky (očká) spoločne s oceľovým lankom zaisťujú takmer neobmedzenú životnosť celého systému.
Vnútorná topánka (liner) je vyrobená z dvojvrstvovej vnútornej bandáže na báze molitanu a latexu s čiastočnou tvarovou pamäťou. V oblasti Achillovi šľachy a členku s veľmi dobrým anatomickým vedením pre zvýšené pohodlie užívateľa a jednoznačnú fixáciu chodidla v topánke. Mimo linery je použitý nový materiál s vysokou pevnosťou a výbornou priechodnosťou vzduchu pre lepšie odvetrávanie. Vďaka štruktúre a dvojitej farbe tvoria tiež dominantný estetický prvok celej korčule.
Vnútorná vkladacia stielka je kvalitne anatomicky tvarovaná a je dvojvrstvová.

Má dve hlavné funkcie:
1. schopnosť sa prispôsobiť individuálnemu tvaru chodidla a fixovať ho v topánke proti nežiaducemu pohybu pri korčuľovaní.
2. tlmí vibrácie od podvozku a tým zaisťuje pohodlnejšiu jazdu na korčuliach.

Model HX 1.6 90 je vybavený robustným podvozkom vyrobeným technológiou CNC z hliníkovej zliatiny A356. Tento osvedčený podvozok (použitý tiež na modeloch TEMPISH ZONER a Tempish Elur) je povrchovo upravený technológiou DEEP BLACK MATT s potlačou. Jeho veľkou výhodou je nízka hmotnosť a pevnosť. Podvozok je ku skeletu pripevnený centrálnymi skrutkami, čo umožňuje individuálne nastavenie pozície podvozku voči skeletu (chodidlu) alebo podľa štýlu korčuľovania každého korčuliara. Podvozok je tiež možné individuálne meniť za podvozky z rady TEMPISH CAT alebo RAPID UNI. Korčule sú osadené kolieskami TEMPISH RADICAL, ktorá sa vyznačujú vysokou priľnavosťou a tlmením nerovností povrchu, nízkym opotrebením a veľmi malým valivým odporom. Kolieska sa otáčajú na kvalitných, presných ložiskách ABEC 9 CHROME hi-precision TOP SPEED s gumovými prachovkami as minimálnym valivým odporom, zaisťujú rýchlejšiu a pohodlnejšiu jazdu.

Stupeň únosnosti športového zaťaženia 4.
Veľkosť koliesok: Radical 85A / 90mm.
Os priemer 6mm, dĺžka 32 mm.
Veľkosť: 37 - 42

Dĺžka vnútornej vložky:
veľ .: 37 - 24,0 cm
veľ .: 38 - 25,0 cm
veľ .: 39 - 25,5 cm
veľ .: 40 - 26,5 cm
veľ .: 41 - 27,0 cm
veľ .: 42 - 27,5 cm
 

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Kolieskové korčule K2 Alexis 90 BOA

Model 2023/24. Vrcholový model v kategórii dámskych fitness korčúľ. Korčule K2 Alexis 90 Boa sú navrhnuté pre ženy, ktoré
skladom (>5 ks)
193,50
varianty
výhodnějšie o 27%
doprava zadarmo

Kolieskové korčule K2 VO2 S 90 PRO W

Model 2024. Revolučná patentovaná technológia jednostranného rámu VO2 S u kolieskových korčúľ pre pokročilejších korčuliarky.
skladom (>5 ks)
233,10
varianty
výhodnějšie o 25%
doprava zadarmo