+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Outdoor Chladiace boxy, tašky

Termo taška Spokey Eko Simply 39 x 15 x 27 cm

Termo taška Spokey Eko Simply 39 x 15 x 27 cm

-6%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13421|Značka: Spokey

Taška Spokey ECO SIMPLY je produkt, ktorý využijete najmä počas mestských výletov, nakupovanie alebo kempovanie. Jej prednosťou je moderný dizajn, materiál Rpety a veľký objem.

vypredané

Tento tovar bol 24.01.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Termo taška Spokey Eko Simply 39 x 15 x 27 cm:

Taška Spokey ECO SIMPLY je produkt, ktorý využijete najmä počas mestských výletov, nakupovanie alebo kempovanie. Jej prednosťou je moderný dizajn, materiál Rpety a veľký objem.


8 l termo taška Spokey EKO SIMPLY:

- izolačná vrstva zabraňuje zahriatí vnútorného obsahu tašky
-
má dve vrecká - hlavnú komoru na zips a bočné dodatočnú kapsičku na suchý zips, ktorá uľahčuje prístup k cenným veciam
-
je súčasti našej rady EKO - vyrobená z ekologických materiálov! K výrobe jednej termo tašky boli použité až 4 plastové fľaše

Perfektný spoločník letných výletov? Ekologická termo taška Spokey EKO SIMPLY s e perfektne hodí na pláž, rodinné výlety, pikniky a všade tam, kde si plánujete so sebou vziať veľa nenahraditeľných vecí. Umožňuje prenášať obsah s celkovou hmotnosťou až 10 kg.



Stavte na pohodlie

Termo taška z ekologických materiálu Spokey EKO SIMPLY je veľmi ľahká, praktická, a zároveň umožňuje prenášať veľké množstvo vecí. Silné a odolné ramenné popruhy umožňujú prenášať až 10 kg! Model EKO SIMPLY má veľkú vnútornú kapsu uzatvárateľnú zipsom s objemom približne 8 l. Zvonku sa nachádza menšie vrecko. Môžete do nej uložiť potrebné drobnosti, ktoré chcete mať ihneď po ruke, ako je telefón, peňaženka alebo kľúče.

Dokonalá tepelná izolácia

Termo taška EKO SIMPLY je vyrobená z recyklovateľného polyesteru (Rpety) a vystužená penou PE, čo zaisťuje vynikajúcu kvalitu a trvanlivosť. Vnútorná hliníková vrstva udržuje chlad a sviežosť ovocie, vody a desiaty, a zároveň pomáha udržiavať poriadok vo vnútri tašky. EKO SIMPLY bola navrhnutá tak, aby pojala veľké množstvo vecí, a zároveň bola praktickou taškou, ktorú si môžete vziať kamkoľvek so sebou!

Vyrobená z recyklovateľného plastu!

Po celom svete sa produkuje veľké množstvo plastov, ktoré znečisťujú naše životné prostredie. Odhaduje sa, že do roku 2050, v prepočte na hmotnosť, bude v oceánoch viac plastov než rýb. Plast je materiál, ktorý sa v prírode rozkladá viac ako 500 rokov. Ide o globálny problém, ktorý spoločnými silami môžeme ovplyvniť. Prvým krokom k záchrane našej planéty musí byť zmena nášho prístupu, našich návykov ... .a recyklácie! Spokey sa pripája k misii ochrany životného prostredia, a preto k výrobe našej línie EKO využívame recyklovateľné materiály. Na výrobu 1 termo tašky Spokey EKO SIMPLY boli použité 4 plastové fľaše.



unikátny dizajn

Tašky EKO SIMPLY sa vyznačujú jedinečným vzhľadom prispôsobeným súčasným trendom. Originálne kvetinový motív priťahuje pozornosť a pomáha vyjadriť vašu individualitu! Sme presvedčení, že táto štýlová a vkusná termotaška sa stane vaším obľúbeným módnym doplnkom. Dobre vyniká na tráve a v piesku!

parametre:
materiál: Rpety, pena PE, hliníková fólia
na výrobu tašky boli použité 4 plastové fľaše
rozmery: 39 x 15 x 27 cm
izolačná vrstva zabraňuje zahriatí vnútorného obsahu tašky
objem: 8 l
maximálna nosnosť: 10 kg

 

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.