+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Fitness Bežecké pásy Motorové bez sklonu

Bežecký pás inSPORTline FlatRun

Bežecký pás inSPORTline FlatRun

-7%
AKCIA
Doprava zadarmo
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 11790|Značka: Insportline

Neuveriteľne skladný bežecký pás, jednoduché ovládanie, HRC funkcie, audio kábel pre počúvanie hudby, transportné kolieska.

vypredané

Ospravedlňujeme sa, ale bohužiaľ tento tovar nie je možné zaslať na Slovensko.

Tento tovar bol 03.03.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Bežecký pás inSPORTline FlatRun:

Neuveriteľne skladný bežecký pás, jednoduché ovládanie, HRC funkcie, audio kábel pre počúvanie hudby, transportné kolieska. Bežecký pás inSPORTline FlatRun je neuveriteľne kompaktný stroj pre domáce použitie, ktorý možno hravo uschovať pod posteľ alebo za najbližší skriňu. So zloženým rámom totiž meria od zeme len neuveriteľných 14 cm! Celá konštrukcia bola vyvinutá tak, aby sa s pásom dalo manipulovať čo najjednoduchšie a najrýchlejšie. Preto stačí len niekoľko pohybov na to, aby ste ho zložili do prevádzkového stavu. Jednoduchosť použitia je kľúčom aj k programovej vybavenosti tohto bežeckého pásu, a ste preto ušetrení zložitého nastavovania rôznych programov a parametrov. Jediné, čo musíte na tomto páse nastavovať, je rýchlosť v rozmedzí 1-12 km/h, prípadne cieľový tep pri použítí HRC funkcie. Na prehľadnom LCD displeji sa zobrazujú namerané hodnoty času, vzdialenosti, rýchlosti, tepovej frekvencie, spálených kalórií a počtu krokov. Na ovládacom paneli nájdete aj tlačidlá na rýchle nastavenie rýchlosti na 3 a 5 km/h. Ak potrebujete si počas tréningu rýchlo odskočiť, stačí pás pozastaviť tlačidlom pauza a potom sa k nameraným hodnotám vrátiť.

Súčasťou balenia je kvalitný hrudný pás značky Polar, pomocou ktorého môžete sledovať svoju tepovú frekvenciu počas tréningu. Stroj je ďalej vybavený audio káblom, takže ho môžete pripojiť k svojmu šikovnému telefónu alebo tabletu a počas tréningu tak počúvať svoju obľúbenú hudbu. Do balenia je tiež priložený silikónový olej pre pravidelné premazanie. Bežecký pás inSPORTline FlatRun bol vyvinutý pre čo najpríjemnejší domáci tréning, bez zbytočného rozptyľovania a starostí. Jeho jedinečná skladacia konštrukcia je výborná najmä pre užívateľov, ktorí doma nemajú priestoru nazvyš. Naviac je vybavený transportnými kolieskami, takže ho bez námahy presuniete z miesta na miesto. Pás teda stačí postaviť, zapnúť a začať cvičiť! Tento moderný bežecký pás zaujme elegantným dizajnom v rozloženom aj zloženom stave.

Kľúčové vlastnosti:
motorový bežecký pás s jednoduchým kompaktným dizajnom
veľmi skladný pri zložení
jednoduché ovládanie
hrudný pás Polar súčasťou balenia
audio vstup pre počúvanie MP3 skladieb
prehľadný LCD displej
bezpečnostný kľúč
2 tlačidlá rýchlej voľby
funkcia pauza
HRC program: stroj automaticky upravuje záťaž tak, aby udržal tepovú frekvenciu používateľa v nastavenom rozmedzí hodnôt
displej zobrazuje: vzdialenosť, čas, počet krokov, spálené kalórie, rýchlosť, tepová frekvencia
súčasťou balenia: bezpečnostný kľúč, silikónový olej, audio kábel, napájací kábel

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Bežecký pás inSPORTline inCondi T70i II

WiFi pripojenie, interné dátové úložisko, prepojenie s tabletom, priestranná bežecká plocha, funkcia Pauza, robustná konštrukcia, prehľadný display, možnosť prehrávať
dočasně nedostupné
1 599,00
Pre cenu 1 535,00 € zadajte v košíku zľavový kód: 4c72
doprava zadarmo
Predĺžená záruka