+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Outdoor Batohy Batohy turistické 30-50L

Spokey Lukla batoh trekingový 50 l, čierna-šedá-zelená

Spokey Lukla batoh trekingový 50 l, čierna-šedá-zelená

-4%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 12972|Značka: Spokey

Turistický batoh Spokey Lukla 50 je ideálny pre tých, ktorí plánujú viacdenné výlety. Jeho veľká kapacita, kvalitné nosný systém, mnoho vreciek a popruhov pre príslušenstvo vám zaručí pohodlie na cestách.

vypredané

Tento tovar bol 25.07.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0

Spokey Lukla batoh trekingový 50 l, čierna-šedá-zelená:

Turistický batoh Spokey Lukla 50 je ideálny pre tých, ktorí plánujú viacdenné výlety. Jeho veľká kapacita, kvalitné nosný systém, mnoho vreciek a popruhov pre príslušenstvo vám zaručí pohodlie na cestách.
! PRODUKT ZO SÉRIE PROCAMP!
Hory a regióny sveta, ktoré sa vyznačujú extrémnymi poveternostnými podmienkami, sú tou najprísnejšie skúškou pre turistické vybavenie. Výdrž materiálov a funkčnosť produktov tu majú veľký význam. Produkty z radu ProCamp všetky tieto očakávania spĺňajú.

Séria ProCamp má náročným užívateľom v našej širokej ponuke uľahčiť výber produktov, ktoré sa skvele osvedčí aj v tých najnáročnejších podmienkach a poskytnú spoľahlivú podporu a pomoc počas cestovania.

KVALITA

Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality.

TECHNOLÓGIE A VÝHODY

Kapacita batohu Spokey Lukla 50 - 50 litrov umožňuje pohodlne zabaliť všetky potrebné veci na niekoľkodňové výlety.

Lukla 50 je vyrobený z najkvalitnejších a nepremokavých materiálov (nylon rip-stop). Vďaka tomu je odolný a zároveň ľahký. Dodatočnú ochranu proti vlhkosti zaisťuje pláštenka.

Pri plánovaní dlhých ciest venujte zvláštnu pozornosť nosnému systému, ktorý je zodpovedný za správne rozloženie hmotnosti, ventiláciu a spôsobu regulácie.

Jednoduchý, pohodlný a spoľahlivý nosný systém. Pevnosť batohu je zaistená vnútorným hliníkovým rámom. Regulácia výšky chrbta umožňuje optimálne prispôsobenie batohu a rozloženie jeho hmotnosti. Reguláciu a stabilizáciu batohu zaisťujú popruhy, hrudný a bedrový pás.

Batoh je vybavený mnohými vreckami a priehradkami, čo uľahčuje oddelenie a usporiadanie všetkých užitočných doplnkov. Bočné popruhy sú užitočné napríklad pre pripevnenie palíc, spacieho vaku, či karimatky - vďaka tomu si užívateľ užíva pohodlie voľných rúk.

Batoh pripravený pre použitie pitného vaku. Obsahuje špeciálnu kapsu, vešiak, otvory a upevnenie na ramenných popruhoch.

Súčasťou je i pláštenka, ktorá umožňuje cestovať aj za nepriaznivého počasia. Chráni vnútornú časť batohu pred zmoknutím.

Zipsy charakterizované vysokou kvalitou, zaisťujúci dlhú životnosť výrobku.

Batoh je vybavený reflexnými prvkami pre zlepšenie viditeľnosti. Čo je obzvlášť dôležité pri pohybe na zle osvetlených miestach či na cestách.

URČENÉ

Batoh pre viacdenné výlety.

parametre
materiál: vodeodolný nylon rip-stop
objem: 50 l
váha: 1,52 kg
rozmery: 60 x 32 x 28 cm
pohodlný, regulovateľný nosný systém
1 veľká hlavná komora, 7 ďalších vreciek
pláštenka proti dažďu
reflexné prvky
miesto na fľašu s vodou
bedrový a hrudný pás
píšťalka
dlhé bočné popruhy
zipsy SBS

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.