+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Outdoor Batohy Batohy do mesta a školy

Turistický batoh Spokey Bolzano EKO

Turistický batoh Spokey Bolzano EKO

-5%
AKCIA
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13420|Značka: Spokey

Batoh z línie EKO. Na výrobu 1 batohu bolo použité v priemere 35 plastikových fliaš ! Parametre: Materiál: RECYCLE 600D + PU COATED 210 LINING; Objem: 25 l; Rozmery: 48 x 31 x 17 cm .

vypredané

Tento tovar bol 25.07.23 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Turistický batoh Spokey Bolzano EKO:

Batoh z línie EKO. Na výrobu 1 batohu bolo použité v priemere 35 plastikových fliaš ! Parametre: Materiál: RECYCLE 600D + PU COATED 210 LINING; Objem: 25 l; Rozmery: 48 x 31 x 17 cm .


Turistický a športový batoh Spokey EKO BOLZANO:

- objem 25 litrov, vďaka čomu je ideálny pre turistiku alebo iné športové aktivity
-
je to produkt z našej rady EKO - bol vyrobený z ekologických materiálov! Na výrobu 1 batohu bolo použité v priemere 35 plastových fliaš.

Batoh Spokey BOLZANO EKO sa skvelé hodí pre mestské výlety, dlhé prechádzky a počas rôznych športových aktivít. Aj keď ste mimo domova, vďaka batohu BOLZANO, môžete mať svoje najdôležitejšie veci vždy so sebou.




Kvalita a technológie

Batoh BOLZANO EKO je veľmi praktický! Jeho objem a rozmery vám umožní zabaliť si najnutnejšie veci, ktoré budete potrebovať počas výletu, a zároveň nepredstavuje veľkú záťaž počas nosenia. Batoh Spokey BOLZANO EKO bol vyrobený z najkvalitnejších materiálov s využitím recyklovateľných fľaši, čo zaisťuje jeho všestrannosť a odolnosť voči mechanickému poškodeniu a nepriaznivým poveternostným podmienkam. Je odolný a ľahký zároveň. Batoh má veľa vreciek a priehradiek, ktoré vám uľahčia vnútorné usporiadanie a organizáciu vašich vecí. Batoh má vysoko kvalitné zipsy, ktoré sú odolné proti mechanickému poškodeniu.




Objem a komfort

Funkčnosť batohu Spokey BOLZANO EKO začína pri objeme 25 litrov, ktorý vám umožní zabaliť si všetky potrebné veci na turistiku alebo víkendový pobyt. Je určený pre každodenné použitie - pre dlhé prechádzky, pre cesty na bazén alebo do posilňovne. Použitý nosný systém vám umožňuje rovnomerné rozloženie záťaže a vďaka regulácii si môžete batoh prispôsobiť presne podľa vašich potrieb. Unikátny dizajn a premyslený strih mu dávajú jedinečný vzhľad.




Vyrobený z recyklovaného plastu!

Po celom svete sa produkuje veľké množstvo plastov, ktoré znečisťujú naše životné prostredie. Odhaduje sa, že do roku 2050, v prepočte na hmotnosť, bude v oceánoch viac plastov než rýb. Plast je materiál, ktorý sa v prírode rozkladá viac ako 500 rokov. Ide o globálny problém, ktorý spoločnými silami môžeme ovplyvniť. Prvým krokom k záchrane našej planéty musí byť zmena nášho prístupu, našich návykov ... .a recyklácie! Spokey sa pripája k misii ochrany životného prostredia, a preto k výrobe našej línie EKO využívame recyklovateľný plast. Na výrobu 1 batohu Spokey BOLZANO EKO bolo použité v priemere 35 plastových fliaš.



parametre:

batoh s radu EKO
na výrobu 1 batohu bolo v priemere použilo 35 plastových fliaš
materiál: RECYCLE 600D + PU COATED 210 LINING
rozmery: 48 x 31 x 17 cm
objem: 25 l
maximálna nosnosť: 15 kg
vysoko kvalitné zipsy

 

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Batoh Husky Salmon 30l

Batoh Husky Salmon 35l. Možnosť výberu z niekoľkých farebných variantov. Nepostrádateľný spoločník pri akejkoľvek turistike alebo športu.
dočasně nedostupné
49,00