+421 944 262 360Po-Čt 10.00-17.30, Pia 10.00-16.00

CZ SK

Info o nákupe Recenzie Kontakty

Menu

Fitness Balančné podložky

Spokey Balance Platform balančné podložka, plastová

Spokey Balance Platform balančné podložka, plastová

výhodnějšie o 8%
Záruka 24 m.

Katalogové číslo: 13008|Značka: Spokey

Najlepšie tréningy sú tréningy s balančné doskou Spokey BALANCE PLATFORM! Prečo? Pretože sa jedná o jedinečný produkt, ktorý zároveň posilňuje svaly, zlepšuje rovnováhu, stabilizáciu a koordináciu.

vypredané

Tento tovar bol 06.10.21 definitívne vyradený z predaja.
Ale nezúfajte, určite pre vás nájdeme iný produkt.
Skúste najskôr použiť vyhľadávanie, alebo nás kontaktujte. Radi vám poradíme.

5+ zákazníkov už u nás tento tovar nakúpilo

  • Popis
  • Poraďna0
  • Podobné

Spokey Balance Platform balančné podložka, plastová:

Najlepšie tréningy sú tréningy s balančné doskou Spokey BALANCE PLATFORM! Prečo? Pretože sa jedná o jedinečný produkt, ktorý zároveň posilňuje svaly, zlepšuje rovnováhu, stabilizáciu a koordináciu.


Ideálne pre rozcvičky, tréningy aj rehabilitácia

Balančná doska Spokey BALANCE PLATFORM zaisťuje bezpečný a dlhodobý tréning. Počas cvičenia sa doska nakláňa zo strany na stranu, čo zvyšuje obratnosť a koordináciu užívateľa. Cvičením na doske posilňujete svaly, členky, kolená a bedrá. Perfektne sa hodí ako podpora pre rozvoj motorickej koordinácie a motorických zručností.

Využitie balančné dosky

Rovnováha a obratnosť sú veľmi dôležitými prvkami počas akejkoľvek fyzickej aktivity. Dokonale vyvinuté zmysly prispievajú k lepším schopnostiam pri lyžovaní, jazde na skateboarde alebo na snowboarde. Sebaovládania a udržiavanie stabilizácie počas fyzickej aktivity nás chráni pred nežiadúcimi pádmi a zraneniami. Spokey BALANCE PLATFORM sa skvelé hodí pre akýkoľvek typ cvičenia a rehabilitácie: počas rozcvičky, počas senzorického, motorického, lekárskeho či funkčného tréningu.

Ešte lepšie motorická koordinácia

Balančná doska Spokey BALANCE PLATFORM bola vytvorená s ohľadom na bezpečný a kvalitný tréning. Svojim tvarom pripomína pologuli so širokou doskou pre nohy. Táto konštrukcia dosky vyžaduje po užívateľovi správnej vyvažovanie rovnováhy telom, vďaka čomu sú zapájané svaly hlbokého stabilizačného systému.

Kvalita a technológie

BALANCE PLATFORM spestrí vaše každodenné tréningy. Doska je vyrobená z PP, čo zaisťuje vynikajúce vlastnosti, kvalitu a odolnosť dosky. Povrch dosky zabraňuje skĺznutiu a maximálna nosnosť je až 110 kg. Skvele sa hodí pre každodenné domáce cvičenie!

parametre:
materiál: PP
rozmer: 39 x 6 cm
maximálna hmotnosť užívateľa: 110 kg

Vložiť otázku

Poraďna

Otázka do poradne

Produkt už nie je aktívny, komentáre už nemožno vkladať.

Podobné produkty

Balanční deska inSPORTline Disk

Balančná podložka inSPORTline. Plastová podložka pre balančné cvičenie pilates je veľmi vhodná pre maximálnu posilnenie svalov uložených v hlbších
skladom externý sklad (>10 ks)
19,00